Om os

Hvad kan JM Grave-Boreteknik gøre for dig?

Vores historie

JM Grave-Boreteknik ApS drives af Jimmi Møller og Michael Skovgaard, som har stor erfaring med grave- og forsyningsopgaver fra flere større firmaer.

På baggrund af vores erfaringer har vi valgt at starte vores eget firma. Den store interesse inden for faget gør, at der bliver ydet høj service og altid leveret kvalitet. Vi ønsker hele tiden at udvikle os, følger med i faget og sørger for at bringe nye tiltag ud i praksis. Der lægges stor vægt på vores kunder, og at alt arbejde foregår i tæt dialog med dem, vi løser opgaven for.

Vi har hjemme i den lille midtjyske by Thyregod, men vi kommer gerne over hele landet.

Grave- og forsyningsafdelingen yder høj kvalitet inden for forsyningsledninger og gravearbejde.

Erfaring og stor interesse inden for området gør, at vi kan levere høj service, hvor kunden både er i centrum og involveres i processen. Hos os er du ikke bare et nummer i køen. Om opgaven er stor eller lille, så vil vi løse den på den bedste måde.

Bore- og underføringsafdelingen udfører styret underboringer, underføringer med jordraket, underpresninger, diamantboring og -skæring.

Det er et område med stor udviklingspotentiale, og det går rigtig godt fremad. Her garanterer vi også høj kvalitet og kombineret med vores professionelle drive. Vi vil hele tiden udvikle os fagligt på dette område, hvilket gør at du hele tiden kan være sikker på den nyeste viden inden for borings- og underføringsarbejde.

Vi leverer grave- og borearbejde for både private og erhvervskunder. Vi har samarbejdspartnere inden for de fleste fag, så vi kan håndtere og levere de fleste opgaver fra start til slut.

Email

Telefon

+45 32 111 333