Vores historie

I JM Grave-Boreteknik ApS har vi samlet mange års erfaring med grave- og forsyningsopgaver. Vi er en entreprenørvirksomhed med fødderne solidt plantet i den jyske jord. Vi har hjemme i den lille midtjyske by Thyregod nær Give, i Vejle Kommune, men vi kommer gerne over hele landet.

Vi råder over en stab imødekommende, engagerede og dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring. Dette kombineret med fokus på god projektledelse, gør at vi altid fuldfører opgaverne inden for de aftalte rammer.

Vores store interesse for faget gør at vi har et ønske om hele tiden at udvikle os; vi følger med i udviklingen og sørger for at bringe nye tiltag ud i praksis. Vi lægger stor vægt på godt samarbejde og tæt dialog om opgaven med vores kunder, så vi kan tilbyde en tilfredsstillende service af høj kvalitet.

Grave- og forsyningsafdelingen yder høj kvalitet inden for forsyningsledninger og gravearbejde.

Erfaring og stor interesse inden for området gør, at vi kan levere høj service, hvor kunden både er i centrum og involveres i processen. Hos os er du ikke bare et nummer i køen. Om opgaven er stor eller lille, så vil vi løse den på den bedste måde.

Bore- og underføringsafdelingen udfører styret underboringer, underføringer med jordraket, underpresninger, diamantboring og -skæring.

Det er et område med stor udviklingspotentiale, og det går rigtig godt fremad. Her garanterer vi også høj kvalitet og kombineret med vores professionelle drive. Vi vil hele tiden udvikle os fagligt på dette område, hvilket gør at du hele tiden kan være sikker på den nyeste viden inden for borings- og underføringsarbejde.

Vi leverer grave- og borearbejde for både private og erhvervskunder. Vi har samarbejdspartnere inden for de fleste fag, så vi kan håndtere og levere de fleste opgaver fra start til slut.

Email

Telefon

+45 32 111 333